Поиск по сайту

Голосование

Какой экономист вам импонирует больше всего?
 

Де можна знайти великий вибір автомобільних акумуляторів

Новости экономики

altДля забезпечення роботи автомобілів використовуються різноманітні технічні рідини. Їх необхідно своєчасно поповнювати, або міняти через певні стадії пробігу.

Для вибору пропонується подивитися більше товарів на https://omega.page/aims/tech_veshes, вибравши найбільш підходящі варіанти.

Особливості асортименту

Компанія "Омега" є національним українським дистриб'ютором різних технічних рідин для великих споживачів. Товари пропонуються оптом, і підійдуть для поповнення асортименту роздрібних магазинів, стануть важливою складовою роботи станцій технічного обслуговування. Закуповуватися продукцією можуть автотранспортні підприємства, власники автозаправних станцій, компанії, що мають великий автопарк вантажних і легкових машин.

В асортименті виділяються наступні технічні рідини:

  1. Рідини для гідропідсилювача керма та інших подібних пристроїв.
  2. Рідини для гальмівної системи транспортних засобів будь-якого типу, включаючи спецтехніку.
  3. Охолоджувальна рідина
  4. Масла для трансмісій транспортних засобів.
  5. Технічні масла для двигунів.
  6. Також на сайті компанії можна купити акумулятори гуртом, різні запчастини та автокомпоненти.

Всього в асортименті компанії числиться більше 250 найменувань технічних рідин від провідних світових виробників. На сайті представлені всі види подібних товарів для різної техніки.

Гідність

Великий кількість товарів, різноманітність масел і рідин, їх автентичність, відсутність підробок або неякісних складів гарантується перевіркою виробів при прийомі. Всі субстанції мають супровідні документи, забезпечуються сертифікатами відповідності.

Вартість рідин залежить від типу, фасування, виробника, проте всі варіанти мають оптимальні показники, є дешевими при оптових закупівлях. Це дає істотну економію різним підприємствам з великим автотранспортним парком. СТО і магазинах є можливість зробити націнку і заробити прибуток.

Для постійних покупок пропонується зв'язатися з персональним менеджером, вивчити умови поставок і оформити покупку. Товар можна вивозити самостійно зі складів компанії в різних частинах країни, або замовляти доставку за допомогою транспортних організацій.

Компанія "Омега" здатна задовольнити будь-яке замовлення за обсягом технічних рідин і їх асортименту. Варто тільки враховувати, що роздрібні продажі не здійснюються, робота ведеться тільки з оптовими клієнтами.