Поиск по сайту

Голосование

Какой экономист вам импонирует больше всего?
 

Чому варто звернути увагу на асортимент товарів для косметології від EMET

Новости экономики

altІндустрія краси розвивається безперервно. Вона пройшла величезний шлях, і сьогоднішні препарати демонструють клінічно доведену ефективність в поєднанні з безпекою.

Якісні косметологічні продукти-запорука здорової краси і довгої молодості. Де ж їх придбати?

Детальніше про фірму

компания EMET спеціалізується на косметологічних інноваціях, надаючи найсвіжіші та ефективні препарати. У центрі уваги ін'єкції-найсучасніший і надійний спосіб доставки корисних речовин.

Фірма існує майже 15 років, і за цей термін домоглася солідного успіху. Цікаво, що починалася вона як маленьке сімейне підприємство: двом бізнесвумен, які піклуються про свою зовнішність, здалося важливим піклуватися і про зовнішність інших. Ідея злетіла, і сьогодні EMET — одна з найпопулярніших фірм косметологічного ринку.

Компанія-офіційний партнер ігрових виробників косметологічних засобів. Вона реалізує тільки оригінальні препарати, кращі з існуючих на ринку. Якість і безпека доведені. Багато засобів підходять для самостійного застосування, інші призначені для професійних косметологів.

EMET-це не просто магазин. Це освітній центр, що допомагає українським косметологам освоїти нові горизонти, отримати корисні навички. Він виховує професійних косметологів, лікарів естетичної медицини, і сприяє подальшому інтенсивному розвитку галузі. Заробляти з EMET може кожен!

Асортимент

Які продукти пропонує компанія? Асортимент настільки широкий, що класифікувати його можна різними способами — і обов'язково що-небудь залишиться за бортом.

  1. Зволожуючі засоби. Препарати для інтенсивного зволоження шкіри, такі як iuse skin booster. Наповнюють обличчя і тіло здоров'ям.
  2. Моделюючі засоби. Моделюють контури тіла або особи, надаючи більш чіткі обриси. Здатні виправити дрібні недоліки зовнішності. За рахунок підтяжки шкіра здається молодшою.
  3. Антицелюлітні препарати. Не просто борються з наслідками — усувають саму причину.
  4. Антижирові засоби. Для корекції обличчя і фігури важливо прибрати жирові відкладення, що з'являються з віком — друге підборіддя, складку на животі, набряклі повіки.
  5. Антивікові препарати. Розгладжують зморшки і інтенсивно живлять, повертаючи шкірі молодість.
  6. Препарати від алопеції. Випадання волосся-проблема універсальна, і біостимулятори здатні її вирішити.
  7. БАДи. Добавки для комплексного ефекту.

У кожній категорії є багато помітних продуктів. Популярні засоби на основі гіалуронової кислоти. Є "живі" добавки-можна, наприклад, екзосоми купити. Формат засобів різний, препарати призначені не тільки для ін'єкцій. Є пілінги, скраби, пасти для нанесення на шкіру. Присутні БАДи у вигляді зручних таблеток. EMET за різноманітність!